LITTLE DUTCH

Little Dutch is niet meer weg te denken uit onze woonkamers. Het is niet alleen in Nederland ontzettend populair, maar ook in de rest van Europa groeit het gigantisch. Aan de naam hoor je al dat het een oer-Hollands merk is. Samen met de ontwerpers van Little Dutch ontwikkelen wij leuk speelgoed, dat geschikt is voor de allerkleinsten.

Little dutch retro loopauto

OVER LITTLE DUTCH

Little Dutch is als merk begonnen op een zolderkamer. Rinke van der Helm en haar zus begonnen met het maken van lampenkappen. Twee jaar later kwamen ze op de markt met een eigen label: Little Dutch. Binnen 10 jaar is dit merk uitgegroeid tot een gevestigde naam in Nederland, maar ook in Europa.

Het is de missie van Little Dutch om de eerste jaren van kinderen te verrijken. Dit is de periode dat ze echt de wereld gaan ontdekken. Ze bieden kleintjes graag extra warmte en comfort met de textielproducten. Met het speelgoed ondersteunt Little Dutch de verschillende ontwikkelingsstadia van een kind.

SPEELGOED

Little Dutch heeft als merk divers speelgoed. In het assortiment vind je zowel klein als groot speelgoed. Naast leerzaam speelgoed, badboekjes, boxspeelgoed en kinderservies is er ook een mooie retro loopauto verkrijgbaar. We zijn erg blij met onze samenwerking met Little Dutch. Het merk staat namelijk voor kwalitatieve en hoogwaardige producten.

Little Dutch blauw badboot
Little dutch roze knikkerbaan sfeer

LITTLE DUTCH KOPEN

Ben je op zoek naar ons speelgoed? Je vindt de artikelen van Rubotoys terug bij alle grote speelgoedwinkels, zowel online als offline. Je kunt ons bijvoorbeeld vinden bij de volgende winkels: