Nijntje speelgoed

Wie is er niet grootgebracht met nijntje? Dit leuke en lieve konijntje steelt al lange tijd de harten van kinderen, maar ook van ouders. Rubotoys ontwikkelt in samenwerking met nijntje het leukste speelgoed voor de kleintjes. Van leuke badspeeltjes tot kruiptunnels en nep tv’s. We dagen kinderen uit met leuk speelgoed dat ze helpt met opgroeien.

nijntje met trein

Over nijntje

Nijntje wordt in 1955 ‘geboren’, tijdens een vakantie in Egmond aan Zee. Dick Bruna, ook wel ‘de vader van nijntje’ genoemd, vertelde iedere avond voor het slapengaan een verhaal aan zijn oudste zoon. Dit konijntje is de inspiratie geweest voor nijntje.

Dick Bruna houdt van tekenen en al snel verscheen nijntje op papier. Een jurkje vond hij het konijn leuker staan dan een broekje. Daarom werd nijntje een meisje.

Nijntje assortiment

We maken bij Rubotoys verschillende soorten speelgoed. Van speelgoed voor baby’s en peuters tot serviesjes, educatief speelgoed en knuffels. 

Kinderen kunnen samen met nijntje creatief spelen en hun eigen fantasie gebruiken. Zo helpen we ze op een leuke en interactieve manier met ontwikkelen. 

nijntje regenmaker bad
nijntje kruiptunnel

Nijntje speelgoed kopen?

Ben je op zoek naar speelgoed van nijntje? Je vindt de nijntje artikelen van Rubotoys terug bij alle grote speelgoedwinkels, zowel online als offline. Je kunt ons bijvoorbeeld vinden bij de volgende winkels: