Woezel en Pip banner

Woezel en Pip speelgoed

Het speelgoed van Woezel en Pip is ontstaan uit voorleesverhaaltjes. En wat is er nou leuker dan ze voor kinderen tot leven laten komen. Dat is precies wat we met Rubotoys doen. Woezel, Pip en Buurpoes zijn allemaal lopend en pratend verkrijgbaar als knuffel. Daarnaast maken we speelgoed voor de kleintjes dat ze urenlang vermaakt en helpt met hun ontwikkeling.

woezel en pip houten speelgoed

Over Woezel en Pip

Woezel en Pip zijn twee pluizige vrienden uit een kinderboekenserie. De serie is gemaakt door Guusje Nederhorst. Inmiddels zijn de vriendjes een waar begrip onder kinderen. Het is ook niet zo gek dat de twee vriendjes zo populair zijn. Ze beleven allerlei avonturen met hun andere vriendjes. Het is dan ook onze missie, om ons speelgoed net zo vermakelijk te maken als hun avonturen.

Ons speelgoed

Het speelgoed dat Rubotoys ontwikkelt, is geschikt voor de kleintjes. Van houten speelgoed zoals vormenstoven en puzzels tot lopende en pratende knuffels. We testen ons speelgoed uitgebreid en kunnen veiligheid dus garanderen. Ons speelgoed helpt kinderen met hun ontwikkeling en geeft uren speelplezier.

woezel pip buurpoes met kind
Woezel en pip bad boekje

Woezel en Pip speelgoed kopen?

Ben je op zoek naar speelgoed van onze pluizige vrienden? Je vindt het speelgoed van Rubotoys terug bij alle grote speelgoedwinkels, zowel online als offline. Je kunt ons bijvoorbeeld vinden bij de volgende winkels: